Klädgalge och Sittbänk

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAtt sitta skönt är väldigt viktigt. Därför kan det vara klokt att investera i en sittbänk från Essem Design att ha på uteplatsen. Det finns flera olika typer av sittbänkar. De flesta är gjorda i trä, men det finns också dem som är gjorda i andra material.

Vid valet av sittbänk är det viktigt att tänka på vart den ska placeras. Det finns typer som monteras upp på väggen med hjälp av skruvas (vilket i regel inte är speciellt svårt). Andra bänkar kan man placera inne i vardagsrummet eller direkt ute på verandan. Om man har en sommarstuga så är det lämpligt att ha en avkopplande plats att sitta på där man kan njuta av solen.

Man bör komma ihåg att det finns sittbänkar för flera olika typer av ändamål, exempelvis för icke-privat bruk. Dessa brukar ha en mår stram och ”tålig”-design eftersom nyttjandegraden är betydligt högre om flera gäster ska använda dem.

I hemmet finns det givetvis och garderober. I en sådan kan man exempelvis placera en garderobsstång med hängare. Det är bra att ha en fin klädgalge att hänga upp sina kläder på, men man ska också komma ihåg att det gäller att välja rätt sort för ändamålet.

klädgalgeI butiker kan det vara mer lämpligt att ha en klädgalge med tillhörande logotyp för själva butiken, i reklamsyfte. Sedan måste man också avgöra om den ska vara gjord av trä eller plast, vilket kommer påverka intrycket ganska dramatiskt. Trä brukar oftast stå för klassiskt kvalité. Plast är som sagt en lösning för den som är mer ekonomiskt sinnad och vill spara pengar. Plastgalgar kan givetvis också hjälpa till att exempelvis visa upp underkläder på ett bättre sätt eftersom det finns varianter med klämmor där man sätter fast kläderna. Problemet med trägalgar är att kläderna ibland kan glida av om tyget är mjukt.

Oavsett hur du vill inreda ditt hem så är det viktigt att tänka på att välja en design som passar det rum eller plats där saker ska finnas.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *